Büszkék vagyunk örökségünkre és fejlődésünkre

Napjainkban a Flowserve egy nyilvánosan működő részvénytársaság, évi 4 milliárd dolláros értékesítéssel, több mint 15 000 alkalmazottal, több mint 50 ország 300 helyszínén működő egységekkel világszerte.

Díjak

A Flowserve-nél minden nap egy új lehetőség arra, hogy olyan dolgot tegyünk, melynek valós hatása van mások életére. Kiemelten fontosan tartjuk egy olyan vállalati légkör megteremtését, melyben kibontakozhatunk. Ennek megfelelően legfontosabb alapértékünk: Munkatársaink. Büszkék vagyunk arra, hogy a legnagyobb szervezetek és munkatársaink is elismerik értékeinket.

A Newsweek listáján 237. hely: Amerika legfelelősségteljesebb vállalatai között 2022-ben Büszkék vagyunk arra, hogy egymás utáni harmadik évben is elismerést kaptunk!

A Forbes listáján 13. hely: a világ nőbarát vállalatai között 2021-ben

A Sokszínűségi Kutatóintézet listáján 12. hely: a Texas Fortune 1000 Top 25 legsokszínűbb vállalata között, felsővezetőink kiváló munkájáért 2020-ban

Innovatív megoldások

FLOWSERVE SZIVATTYÚRÉSZLEG (FLOWSERVE PUMPS DIVISION, FPD)

Egyedi, magas műszaki tartalmú szivattyúkat, előre konfigurált ipari szivattyúkat, szivattyúrendszereket, mechanikus tömítéseket, kiegészítő rendszereket, pótalkatrészeket és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt.

ÁRAMLÁSSZABÁLYOZÓ RÉSZLEG (FLOW CONTROL DIVISION, FCD)

Műszaki és ipari szelepeket, vezérlőszelepeket, működtetőket és vezérlőket, valamint kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt

UTÓLAGOS SZOLGÁLTATÁSOK ÉS MEGOLDÁSOK (AFTERMARKET SERVICES & SOLUTIONS, AMSS)

Különféle szervizelési ajánlatokat biztosít ügyfeleink számára, többek között tömítéseket, alkatrészeket, szerviz megoldásokat, termék életciklus-megoldásokat és egyéb, hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásokat./p>

Globális hálózat, helyi jelenlét

A Flowserve munkatársai, folyamataink és tapasztalatunk jelentik a kritikus fontosságú helyi támogatás alapját ügyfeleink számára, több mint 50 országban. Világszerte 180 gyorsreagáló központunknak és 75 gyártóüzemünknek köszönhetően büszkék vagyunk az ügyfeleink számára nyújtott eredményekre.

Céltudatos innováció

Munkatársaink kollektív energiája és ötletei több mint 230 éve biztosítják, hogy többet nyújthassunk. A tiszta ivóvíz előállításától a városi áramellátásáig, célkitűzésünk arra ösztönöz bennünket, hogy jobbá tegyük a világot

Amikor csatlakozik a Flowserve csapatához, Ön is belép az innovátorok globális közösségébe. Büszkék vagyunk a befogadás kultúrájára, amelyet több mint 50 országban dolgozó több mint 15 000 munkatárs különböző ötletei, perspektívái és tapasztalatai vezérelnek. A Flowserve-nél új lehetőségek várják, és gondoskodhat anyagi biztonságáról, munkája során pedig olyan áramlásszabályozási megoldások kidolgozásában vehet részt, amelyek jobbá teszik a világot.

Ismerje meg alapvető értékeinket