Büszkék vagyunk örökségünkre és fejlődésünkre

Napjainkban a Flowserve egy nyilvánosan működő részvénytársaság, évi 4 milliárd dolláros értékesítéssel, több mint 16 000 alkalmazottal, több mint 50 ország 200 helyszínén működő egységekkel világszerte.

Díjak

A Flowserve-nél minden nap egy új lehetőség arra, hogy olyan dolgot tegyünk, melynek valós hatása van mások életére. Kiemelten fontosan tartjuk egy olyan vállalati légkör megteremtését, melyben kibontakozhatunk. Ennek megfelelően legfontosabb alapértékünk: Munkatársaink. Büszkék vagyunk arra, hogy a legnagyobb szervezetek és munkatársaink is elismerik értékeinket.

A Newsweek listáján 237. hely: Amerika legfelelősségteljesebb vállalatai között 2022-ben Büszkék vagyunk arra, hogy egymás utáni harmadik évben is elismerést kaptunk!

A Forbes listáján 13. hely: a világ nőbarát vállalatai között 2021-ben

A Sokszínűségi Kutatóintézet listáján 12. hely: a Texas Fortune 1000 Top 25 legsokszínűbb vállalata között, felsővezetőink kiváló munkájáért 2020-ban

Összehasonlíthatóan elismert

Innovatív megoldások

A Flowserve két fő divízióban működik: a Flowserve szivattyúk divíziójában (FPD) és az áramlásszabályozó divízióban (FCD). Mindkét divíziót támogatja a gyorsreagálású központok (QRC-k) globális hálózata és a helyszíni szervizcsapatok, amelyek javítási és karbantartási megoldásokat kínálnak az ügyfeleknek a megmunkálástól és a hegesztés javításától, a mechanikai frissítésektől, a karbantartás helyszíni kezelésétől a cserealkatrészek és alkatrészek képességeiig, például az alapvető OEM alkatrészellátástól, a gyors prototípus-készítéstől és a gyors reagálású programoktól.

FLOWSERVE SZIVATTYÚRÉSZLEG (FLOWSERVE PUMPS DIVISION, FPD)

Az FPD mérnöki szivattyúkat és szivattyúrendszereket, mechanikus tömítéseket, segédrendszereket, pótalkatrészeket és kapcsolódó berendezéseket tervez, gyárt és szervizel. A divízió hosszú átfutási idejű, magasan megtervezett, egyedileg konfigurált termékekből áll, amelyek kiterjedt tesztelést és kiváló projektmenedzsment készségeket igényelnek. A Flowserve szivattyúi és rendszerei létfontosságúak az olaj- és gázipar, a szénhidrogén- és vegyipar, az energiatermelés és a vízkészlet-ipar, valamint az általános folyamat- és ipari piac számára.

ÁRAMLÁSSZABÁLYOZÓ RÉSZLEG (FLOW CONTROL DIVISION, FCD)

Az FCD ipari szelep- és automatizálási megoldások széles portfólióját tervezi, gyártja és szervizeli, beleértve a leválasztó és szabályozó szelepeket, működtetést, vezérléseket és kapcsolódó berendezéseket. Ezenkívül az FCD olyan energiagazdálkodási termékeket kínál, mint a gőzcsapdák, kazánvezérlők, valamint kondenzátum- és energia-visszanyerő rendszerek. Az FCD termékeket folyadékok és gázok áramlásának szabályozására, irányítására és kezelésére használják, és számos kritikus alkalmazásban a folyamatos szolgáltatás szerves részét képezik.

Globális hálózat, helyi jelenlét

A Flowserve munkatársai, folyamataink és tapasztalatunk jelentik a kritikus fontosságú helyi támogatás alapját ügyfeleink számára, több mint 50 országban. Világszerte 180 gyorsreagáló központunknak és 75 gyártóüzemünknek köszönhetően büszkék vagyunk az ügyfeleink számára nyújtott eredményekre.

Céltudatos innováció

Munkatársaink kollektív energiája és ötletei több mint 230 éve biztosítják, hogy többet nyújthassunk. A tiszta ivóvíz előállításától a városi áramellátásáig, célkitűzésünk arra ösztönöz bennünket, hogy jobbá tegyük a világot

Amikor csatlakozik a Flowserve csapatához, Ön is belép az innovátorok globális közösségébe. Büszkék vagyunk a befogadás kultúrájára, amelyet több mint 50 országban dolgozó több mint 16 000 munkatárs különböző ötletei, perspektívái és tapasztalatai vezérelnek. A Flowserve-nél új lehetőségek várják, és gondoskodhat anyagi biztonságáról, munkája során pedig olyan áramlásszabályozási megoldások kidolgozásában vehet részt, amelyek jobbá teszik a világot.

Ismerje meg alapvető értékeinket