Több mint 200 éve
segítünk ügyfeleinknek

A Flowserve a mérnöki és gyártási innovációk történetére épül. Noha vállalatunkat részvénytársaságként jegyezték be 1997-ben a New York-i tőzsdén, az örökségünk egészen a Simpson & Thompson 1790-es, Nagy-Britanniában való alapításáig nyúlik vissza. Ez az úttörő társaság lett később a Worthington Simpson Pumps, amely ma a Flowserve márkacsalád része.

Manapság a Flowserve egy nyilvánosan működő részvénytársaság, több mint 17 000 alkalmazottat foglalkoztat, több mint 50 országban és 300 helyszínen működik világszerte, és több milliárd értékesítést bonyolít.

Platformjaink innovatív megoldásokat
tesznek lehetővé

Flowserve szivattyúrészleg (Flowserve Pumps Division, FPD)

Egyedi, magas műszaki tartalmú szivattyúkat, előre konfigurált ipari szivattyúkat, szivattyúrendszereket, mechanikus tömítéseket, kiegészítő rendszereket, pótalkatrészeket és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt.

Áramlásszabályozó részleg (Flows Control Division, FCD)

Műszaki és ipari szelepeket, vezérlőszelepeket, működtetőket és vezérlőkkel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt

Értékesítés utáni szolgáltatások és megoldások (Aftermarket Services & Solutions, AMSS)

Különféle szervizelési ajánlatokat biztosít ügyfeleink számára, ideértve a tömítéseket, alkatrészeket, szerviz megoldásokat, termék életciklus-megoldásokat és egyéb hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásokat.

Globális elérés és helyi jelenlét

A Flowserve munkatársai, a folyamatok és a tapasztalatok jelentik a kulcsot a kritikus helyi támogatás biztosításához az ügyfelek számára, több mint 50 országban. A Flowserve 180 gyorsreagáló központtal és 75 gyártóüzemmel rendelkezik világszerte.

Célunk
és értékeink

Együtt rendkívüli áramlásszabályozó megoldásokat hozunk létre, hogy jobbá tegyük a világot mindenki számára.

Lásd: alapvető értékeink